Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Kerstvrouw zijn.

Ik zit bij Green Bean omdat ik een afspraak heb met iemand die wat meer input vraagt over een website die zij gebruiken willen voor hun campagne. Green Bean is een soort igluu maar dan anders. Er klinkt jazz op de achtergrond, de cappuccino apparaten stomen en ik heb wi-fi. Mijn afspraak had zijn afspraak verkeerd in zijn agenda gezet dus wordt het een uurtje later. Ik ben blij dat ik een medium cappuccino besteld heb.

Gisteren zorgde ik er al voor dat ik wat beter op de hoogte was van de website zodat ik passend advies zou kunnen geven. Ik ben graag voorbereid op een gesprek omdat ik graag mijn uurtje zo goed mogelijk inhoud wil geven. Als ik een consult doe van een uurtje (Het Uurtje) vraag ik vantevoren welke onderwerpen er persé aan bod moeten komen zodat we geen tijd verspillen.

Vanochtend belde de founder van igluu. Omdat ik een oproep geplaatst had voor woon/werkruimte in het centrum van Den Haag. We praten her en der met mensen, organisaties en bedrijven over mogelijkheden. Aankomende donderdag en volgende week dinsdag staan daar afspraken voor vast. Erg orienterend allemaal, maar wel erg belangrijk. Het is geweldig om samen te werken. Maar een aanbod voor tijdelijke ruimte is niet erg handig. Ik ga zeker kijken bij hun opening, die uitnodiging neem ik aan, hoewel ik de laagdrempeligheid bij hun mis. Met pasjes binnenkomen en afgesloten hokjes om te internetten is wat mij betreft minder ‘open’. Ik heb een warmer gevoel bij Seats2Meet. Bovendien willen wij graag op de begane grond zitten zodat die laagdrempeligheid letterlijk van toepassing is.

Ook komen er weer borrels aan. Weliswaar ergens in januari de Creatief/Ondernemend Borrel, in Seats2Meet, voor verbinders, creatievelingen, ondernemers, denktanks, dromers, doeners, etc. Men vraagt me om naar de kerstplaza te gaan want men wil me in real life ontmoeten. Dat is natuurlijk heel leuk en fijn allemaal, maar ik ben een beetje mwoah als het gaat om kersttoestanden. Toch zal ik tijdens de kerstplaza een beetje aanwezig zijn. Met @kaatmossel heb ik daar een afspraak over gemaakt. Verrassingen zijn altijd leuk, vooral als je er zelf de hand in hebt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten