In één dag zit creativiteit.

Vanochtend vroeg toen ik even, heel even, wakker werd en er schaduwen op de muur en gedeeltelijk op het plafond schenen en me afvroeg welke afspraken ik had voor die dag en welke dingen mijn pad op kwamen, besefte ik dat elke dag wel boordevol ideetjes zat. Je kon ter plekke bedenken, vanuit de liggende houding in je warme bed, welke dingen je graag zou willen doen en op welke manier en dat je ook de grootste dromen kon dromen en alles uitvoerbaar kon maken. In je hoofd.

En terwijl ik me bedenk dat ik straks een koffiedate heb met Sytske en daarna naar een begrafenis moet van iemand die ik niet ken maar zijn zoon is een vriend van mijn vriend en dus gaan we samen, en vanavond de tweede cursus ga geven waarover het de hele avond zal gaan over creativiteit en welke dan, en hoe, wanneer en wat dan, dan is mijn hele dag gevuld met diverse dingen waarover ik beelden verzamel, herinneringen en ook weer wensen krijg. Want zo werkt het dus. …


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten