Twee stappen vooruit, één stap terug.

Dat is zo’n beetje wat ik vanochtend dacht toen we bij het gemeentehuis zaten om te spreken met de property manager van Mayfield. Ja, betreffende het pand dat wij willen huren. Wat, hoe, wanneer, op welke voorwaarden is en blijft onderhandelen. Tenminste, wij leggen zeer binnenkort een plan op tafel en kijken ondertussen ook weer verder.

Het brainstormen bij Steenworp was dan ook even weer opbeurend. We kijken nu ook weer even verder dan maar één pand. Wat in het vat zit verzuurt niet. Ons idee, het concept, waar wij in geloven, waar wij in willen investeren is wat het belangrijkste is.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten