Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Hart op de muur.

Hart als in expositie.

Vandaag ben ik even bij De Overkant binnen geweest. Niet alleen voor een lunS maar ook omdat ik het idee had daar te exposeren met Hart Op Straat. Omdat het gevoel wat men krijgt, als zij toevallig een hart ontdekken, een universeel gevoel is dat duidelijker kan overgebracht worden als het in your face is.

Ik heb de afgelopen tijd heel veel hartjes gezien via email die ik daarna op Hart Op Straat zette. Veel verschillende harten, overal gevonden. Ik ben nu op zoek naar de artistiekere gevonden harten. Harten die fotografisch erg mooi zijn. Daar heb ik je hulp bij nodig, maar dat niet alleen. Als de harten in de zomer kunnen exposeren aldaar, zal ik het zelf moeten financiëren. Mocht jij dit ‘goede doel’ willen steunen, laat het me dan weten. Ik ben op zoek naar fotolijsten maat A5. Dat mogen allerlei soorten lijsten zijn. Heb je zelf een hart op straat gevonden of overal en denk je dat je dat hart kunstzinnig kan fotograferen, doe het dan en stuur je hart in hoge resolutie naar metkarin@gmail.com Ik zal, als er uiteindelijk heel veel zijn, een selectie maken. Volgende week dinsdag heb ik weer een afspraak dus mail je hart vóór dinsdag 20 april naar mij.

Vind je ook niet dat anderen een glimlach moeten kunnen krijgen van een hart aan de muur?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten