Het verhaal achter het blauw.

Ooit schreef ik een blogpost over dit schilderij dat ik ooit maakte. Het rare was dat ik laat op een avond een doek blauw schilderde en ik later rond middernacht een gezicht schilderde zonder ook een vooropgezet plan te hebben gehad. Alsof mijn hand mij de lijnen liet kleuren. Het was dan ook af voordat ik erg in had.

verhaal in blauw.

Ik vroeg de lezers wat zij zagen en kreeg mooie, aparte en interessante antwoorden. Het waren mooie verhalen, interpretaties. Ik ben wederom benieuwd welk verhaal dit schilderij jou vertelt. Geef alsjeblieft jouw interpretatie bij de reactiemogelijkheid.

Published by


Reactie

  1. Laurent avatar
    Laurent

    Iemand die de ogen sluit om weer tot zichzelf te komen.

    Prachtig, trouwens. Ik heb destijds wel meer van jouw schilderijen gezien die ik erg mooi vond. Moet je vaker laten zien hier, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten