Van die afspraken.

Vanochtend hadden we een afspraak bij een pand aan het centraal station van Den Haag. Bij de receptieruimte kletsten we even bij terwijl men in- en uit liep.

pand bekijken.

Ineens vielen alle lichten uit. Mensen konden hun werk niet meer doen op de pc. Er zaten waarschijnlijk mensen vast in de lift. Deuren konden niet meer open. Onze afspraak was op dertien hoog maar ook dat ging niet meer door. Dan maar ergens anders even praten. Een goed gesprek. We kunnen ermee verder. Voelt goed.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten