Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

World Press Photo.

Ik ben zo goed als elk jaar geweest. En telkens was het enorm confronterend, soms voelde ik zelfs tranen in mijn ogen prikken. Indrukwekkend was vaak een understatement.

Ook dit jaar was het indrukwekkend. Sommige foto’s waren best schokkend. Misschien denk je nu, waarom ga je er dan heen? Dat zal ik je vertellen. Niet alle foto’s zijn altijd mooi maar omschrijven wel een beeld van bijvoorbeeld hoe de wereld is. Soms zie je een foto en heb je geen behoefte meer aan woorden. Soms bedenk je dat de fotograaf, die met zijn lens díe foto genomen had, ook zijn gevoelens had. Het zet je aan het denken. En dat is soms ook wel goed.

World Press Photo


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten