Karin Ramaker.


Strand internet.

Vanochtend heb ik twee afspraken ergens op een terrasje aan de boulevard om onder andere te praten over … ja, strand internet. Laten we het daarop houden. Daarna even bijpraten met partners over de voortgang van de netwerkplek in Den Haag. Er lopen weer afspraken en er is een voorstel gedaan waarop we nu wachten. Er ligt vanalles open waardoor ook de perspectieven open liggen. Liever open dan de deur dicht.

Vanavond is er ook de Haagse Hap! Gezellig tafelen en kletsen met elkaar. Omdat het storm loopt met aanmeldingen heb ik helaas ook mensen dit keer moeten teleurstellen, wat ik best vervelend vond. De eetgroep wordt anders te groot. Misschien een idee om de volgende keer, tussendoor eens een Haagse Borrel te doen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten