Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Haagse Hap #5.

Haagse Hap #5

De 5e Haagse Hap was geslaagd! Toen we uitgehapt waren verkasten we naar ‘t Proeflokaal voor een borreltje. Over twee maanden ongeveer volgt de Haagse Hap #6. Hou Hofstijl en de Hofstijl Linkedin in de gaten voor aankondigingen en nieuwtjes!

Bedankt weer voor de leuke en gezellige avond @audringje, @filosoof, @leonieke, @CultureS, @1espresso, @birgittwit, @raaphorst e.a!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten