Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Small Business Blog Award.

Voor wie het nog niet in de gaten had, ik kwam er ook maar bij toeval achter, een nieuwe awardshow!
Deze keer een initiatief van Het Social Media Event. Laura en Erno organiseren dit jaar opnieuw de Social Media Awards voor zelfstandigen en kleine ondernemers, omdat zij de zelfstandigen die op een bijzondere manier actief zijn in de sociale media en/of bloggen willen aanmoedigen en in het zonnetje willen zetten.

De procedure is als volgt:

‘Je kunt nomineren tot en met woensdag 9 juni om 12.00 uur. Wij plaatsen je nominatie na beoordeling op de website. Vraag nu iedereen om op jou of anderen te stemmen en de jury beslist, mede op basis van de stemmen en op basis van eigen oordeel, wie de prijs krijgt. De prijs wordt uitgereikt op 10 juni tijdens het Social Media Event.’

Het verdere uitleg en de criteria lees je HIER.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten