Efficiënt met agenda.

Ben je een pc gebruiker en háát je pen en papier agenda’s? Neem een google calendar en hou netjes je afspraken bij. Ben je een pc gebruiker alleen heb je niet altijd een laptop bij? Is het dan handig dat je een online agenda hebt? Tenzij je internet hebt op je telefoon zodat je, als iemand een afspraak maken wil, meteen die afspraak kunt vastzetten.

Heb je geen laptop bij je, geen internet op je telefoon, neem dan tóch een papieren agenda. Een organizer, een moleskine-agenda, whatever, maar koop er eentje die je prettig vindt in gebruik en noteer die data dan ook! Het staat namelijk erg knullig als je dubbele afspraken maakt, de afspraak niet meer herinneren kunt of glad vergeten bent al die nieuwe afspraken te noteren zodat je niet meer weet wanneer je eigenlijk bezet bent en wanneer niet.

Als er iets op orde moet zijn, vind ik, is het wel je agenda. Dat scheelt mij namelijk een medium cappuccino en een dikke vette brownie en een humeur van hier tot Tokio bij Green Bean in Den Haag.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten