Karin Ramaker.


Vuvuzela’s.

Voetbal kijken is aan mij besteed. Ik heb de opening gevolgd, Mexico tegen South Africa. Ik verheug me op morgen; Nederland tegen Denemarken en op dit moment volg ik met een half oog Ghana tegen Servië. Er is één ding waar ik helemaal knettergestoord van word. …

Published by


Reacties

 1. Jochem avatar
  Jochem

  En met jou miljoenen anderen die er gek van worden (incl. moi)!!

 2. Jowi avatar
  Jowi

  Zo. dat duurde even voor ik snapte dat je log daar ophield. Maar wat ik een mooie zin vind: voetbal is aan mij besteed. Dat maakt dat zelfs die vuvuzela’s nuttig klinken. :)

 3. karin r. avatar
  karin r.

  @Jowi: ik heb daar zelfs een filosofie over. over het nut van voetbal. blogpostje in de maak. ;-)

 4. Robert avatar
  Robert

  De BBC en Sporza (België) filteren de toeters keurig weg. De NOS wil dat niet, omdat het zou horen bij de Zuid-Afrikaanse cultuur.

  Typische NOS-arrogantie. Niet geïnteresseerd in de kijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten