Haagse Hopjes.

Eén van de leuke dingen van wonen in een nieuwe stad is dat je niet alleen nieuwe plekken leert kennen maar ook nieuwe locals. Nu ga ik ruim een jaar mee in Den Haag maar mijn koffieleut-uurtjes besteedde ik vooral in het zuiden des lands door dan in het Haagse.

Vanmorgen zat ik ruim een uur te werken aan mijn schrijfopdracht en verkaste later naar een andere plek om daar lekker spontaan (via twitter) weer af te spreken met @1espresso en @Cultures, twee meiden uit het Haagse. Tijdens en na de overheerlijke lunS hadden we een goed gesprek over werk, hoe je in het leven staat en wat je ervan maakt voor jezelf.

Van die meetups waar ik op terugkijk met een goed gevoel. Heerlijk als dat kan!

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten