Een bruisende plek.

Een plek waar je kan ontmoeten. Waar je kunt werken en overleggen. Waar je jezelf kunt verbinden aan de ander en waar je mooie dingen tot stand kunt laten brengen. Een plek waar reuring is, creativiteit en vernieuwing op allerlei gebied. Waar kunst aan de muur hangt en om je heen. Waar goede koffie gezet wordt. Een plek waar permanent activiteiten georganiseerd worden waar jij aan mee kunt doen of zelf de organisator van bent. Een plek waar de gastvrijheid vanaf straalt en waar je makkelijk ziet en weet wie er nog meer aanwezig is die openstaan voor de ontmoeting. Een plek waar je makkelijk naartoe kunt, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om vooruit te kunnen.

Een bruisende, creatieve denktank als gebouw. Waar het golft van beweging. Waar men zich energiek en voldaan voelt als men weer naar huis gaat om de keer daarop weer terug te gaan.

De intentie is er. Nu nog de laatste puntjes op de ‘i’. Het gaat nu stromen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten