Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Stekkers en dozen.

Wat mij betreft werkt het zo; je zorgt voor een centrale plek die ervoor zorgt dat diverse mensen bij elkaar komen. Niet om los van elkaar aan de slag te gaan, maar die openstaan voor ontmoeting en gesprek. Niet altijd natuurlijk, daar zou een systeem voor gemaakt kunnen worden waarbij je van tevoren al ziet wanneer iemand openstaat voor gesprek en wanneer iemand even aan het werk is.

Het mooie van zo’n centrale plek is dat áls men even de behoefte heeft niet thuis te zitten of in een café dat er nog altijd een plek is waar je kunt zijn waarbij er een extra element zich naar voren laat duwen: creativiteit.

Wired.

Ik heb verschillende ideeën hoe ik de ruimtes zou willen indelen en inrichten zodat een werkruimte niet statisch een tafel en stoel bevat maar zoveel meer dan dat!

Het gaat er ook om dat verschillende groepen, bedrijven en projecten met culturele inslag juist óók de mogelijkheid krijgen vrijblijvend met elkaar te kletsen. Dat er altijd een ingang is. En dat daardoor wellicht ontzettende mooie en creatieve nieuwe projecten ontstaan, onder het dak van de centrale werkplek. Omdat het daar zo inspirerend is en fijn.

Den Haag wil dolgraag Culturele Hoofdstad worden in 2018 en is al meerdere malen bijeen gekomen, en ook Offline070 zat daarbij. Het stukje digitale aanpak blijft een beetje hangen, waar Marco al een discussie over voerde aldaar. Er is een visie hoe dat goed voor elkaar kan komen. Daarover HIER meer!


Eén reactie op “Stekkers en dozen.”

  1. Hi Karin,
    Je weet dat ik offline070 een warm hart toedraag. Ik de laatste dagen nogal zitten snuffelen op de community.
    En nu zie ik iets heel grappigs in jouw post. De foto! Blik der herkenning! Zit een mooie banner in voor bovenin de site http://offline070.com/
    Veel succes met de inspirerende centrale plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten