Mahler en Magic Carpet Rides.

Vorige week had ik het er nog over. Dat ik vroeger een periode steevast naar een rockcafé ging als ik op zaterdag uitging. Dat rockcafé was donker, met donkere figuren, met goede rockmuziek en een heel klein barretje en klein podiumpje achterin de hoek waar je kon dansen. Of headbangen. Ik leerde daar denk ik Led Zeppelin kennen. En Steppenwolf met Magic Carpet Ride. Van die psychelische muziek waarvan je helemaal in trance raakte tijdens het dansen. Daar had ik nimmer soft of hard drugs voor nodig. Er werd daar überhaupt niet gedeald; men kon volstaan met een pul bier en een goed gesprek en goede muziek.

Lees de rest van de gastcolumn HIER!

Published by


Reactie

  1. Karen avatar
    Karen

    Ik had ook zo’n rockkroegje, waar ik kwam om te poolen. Poolen met leren jackies en lang haar. En net als jij paste ik er ook niet tussen qua stijl, maar juist daar werd er niet moeilijk over gedaan. In mijn eigenlijke stamkroeg vol ‘kakkers’, daar werd je gekleed als rocker gewoon de tent uit gekeken.
    En ja, ben dr weer. Voor hoelang weet ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten