A House, A Home.

oss

Mijn oude stad
achter de kerk
mijn huis.
ooit.

Eén reactie op “A House, A Home.”

  1. […] toevallige ontmoeting met een kauwgomhart op een stukje asfalt vlakbij een spoorrails in mijn oude geboortestad is er qua richting veel veranderd in mijn leven. Het toevallig ontstane crossmediale fotoproject […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten