Interview.

Vanochtend bij Green Bean een erg leuk interview gehad met een journalist van het tijdschrift Eigen Bedrijf. Ik mocht uitgebreid uitleggen wat ik doe en welke social media tools ik inzet en waarom bloggen zo enorm belangrijk voor me is.

Bloggen is een toegankelijke manier om je werk aan te prijzen. Ik gaf het voorbeeld van de enqueteurs op elke hoek van de straat met in-your-face methodes die eerder irritatie opwekken dan toestroming van klanten. Je bedrijf omschrijven op een blog met leuke en enthousiaste verhalen maar ook met een persoonlijkere benadering zonder héél erg persoonlijk te worden is een betere marketing dan wat dan ook.

Eind september, waarschijnlijk, verschijnt het interview in het tijdschrift.

2 reacties op “Interview.”

  1. En dat laat je wel even weten, toch, tegen die tijd? Ben erg benieuwd. Omdat ik zelf aan het spelen ben met het idee om (deels) voor mezelf te beginnen.

  2. @Marsmania: ik lees maandag wat het verhaal gaat zijn, ben zelf ook benieuwd wat het dan geworden is. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten