Wijsheden.

Gravend in mijn eigen digitale verleden (dat heet in de volksmond gewoon je archief lezen van je weblog) kwam ik mijn constateringen weer tegen die ik jaren terug wel vaker op mijn blog plempte. Hier een top tien van mijn eigen quotes:

1. Liefde in de kern is simpel. Het is de mens die het moeilijk maakt.
2. Je kunt iemand maken en proberen te breken.
3. Het geeft een binding als mensen muziek met elkaar delen.
4. Het is zo fijn als een totaal onafhankelijk persoon je vertelt dat je helemaal gelijk hebt.
5. Het is soms goed voor je om de telefoon een dag op stil te zetten.
6. Dromen mag ik best.
7. Geloven doe je als je verder geen bewijs nodig hebt.
8. Schoonmaken is goed voor de ziel.
9. Een onweerstaanbare man is een man die geen idee heeft wat zijn uitstraling is.
10. Ik ben aardrijkskundig slechtziend.


Reactie

  1. Nog meer wijsheden. « met-k.com

    […] hier deel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten