Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Nog meer wijsheden.

Gravend in mijn eigen digitale verleden (dat heet in de volksmond gewoon je archief lezen van je weblog) kwam ik mijn constateringen weer tegen die ik jaren terug wel vaker op mijn blog plempte. Hier een top tien van mijn eigen quotes:

1. Er is geen plek voor medelijden in een vriendschap.
2. Timing is a bitch.
3. Mensen hebben allerlei mechanismen om zichzelf te dwarsbomen.
4. Het leven is gewoon een groot acceptatieverdrag dat je elk jaar weer opnieuw zou moeten ondertekenen.
5. Beter een heel achterwerk dan een halve.
6. Kwetsbaarheid is stoer!
7. De liefde laat zich niet regisseren.
8. Het is pas over als ik er absoluut alles aan heb gedaan en er niets meer aan kan doen.
9. Als je elke week snakt naar je weekend, heb je de verkeerde baan.
10. Angst houdt veel tegen.

Zie hier deel 1.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten