Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

De kuil met blaadjes.

Het was maart, zo goed als voorjaar, toen je hoofd de stenen raakte. Sindsdien kan ik er niet op staan. Alsof voor altijd een stukje ziel daar verblijft waarop ik niet kan lopen. Het is nu herfstig en er liggen dorre blaadjes in de kuil. In de lente lag er een wit veertje. Van de zomer lag er een rood bloempje, met blaadjes die meedeinsten met de wind. …


Eén reactie op “De kuil met blaadjes.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten