Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Wat doe je?

‘What are you doing?’

Zelfs Twitter vraagt het aan je. We doen de hele dag. Zelfs ik vind het best een prettig gevoel eerst iets te doen om erna uit te rusten en niet andersom. We doen van alles. We werken, praten, besluiten, schrijven, telefoneren en zijn onderweg. Wanneer mag je van jezelf even niksen?


3 reacties op “Wat doe je?”

  1. Ik doe steeds vaker bewust even niks. Het heeft even geduurd voordat ik daarna toe kon/wilde/durfde te geven. Maar mede doordat ik geen tv meer heb sinds een paar maanden, is de bank soms een plek geworden waat ik soms even niks doe. En uit het raam kijk. Of mijn gedachten laat waaieren. Of is dat ook een soort van bezigheid..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten