7 Days of Inspiration in Den Haag.

In het kort iets over het 7di initatief: het is een landelijk initiatief om in één week Nederland een upgrade te geven op zes verschillende thema’s (onderwijs, zorg, werk, duurzaamheid, versimpelen en voeding). Het initiatief is in met veel enthousiasme en overtuiging afgelopen zomer door Richard Blad naar Den Haag gehaald en opgestart. Nu is het is tijd dat we in kaart brengen welke projecten er in Den Haag zijn opgestart en dat de initiatiefnemers van deze projecten elkaar ontmoeten. Bovendien is er is altijd behoefte aan meer hulp en ook nieuwe initiatieven zijn van harte welkom!

Met veel plezier pakken wij, Birgitta, Heide en ik vanaf nu de coördinatie en communicatie van de 7di070 activiteiten op, om het initiatief in Den Haag te ondersteunen en zichtbaar te maken naar de buitenwereld.

Wat gaan wij doen? Wij gaan aanspreekpunt zijn voor #7di070! Samen met jullie gaan we zorgen dat www.7di070.nl online komt zodat jullie projecten een podium krijgen. Daarvoor gaan we ook Offline070 inschakelen , twitter (@7di070) en andere interessante kanalen gebruiken.
Tot februari gaan we zorgen dat iedereen die zin heeft om aan te haken of al is aangehaakt bij elkaar kan komen. Om kennis te maken, bij te kletsen en stand van zaken op te nemen. In november EN in januari zal een bijeenkomst worden georganiseerd.

Wat vragen we aan jullie?
Maak je bestaande project zichtbaar en registreer het in de landelijke database! Die vindt je hier! of hier!
Heb je een idee voor een project wat goed bij het 7di initiatief zou passen? Laat van je horen en sluit aan!

Meehelpen? Ben je enthousiast om op jouw eigen manier een steentje bij te dragen? Of wil je bijdragen maar weet je niet hoe? Mail het ons! (7di070@gmail.com). Dan gaan wij met jou kijken wat je zou kunnen doen.


Reacties

 1. metkcom avatar
  metkcom

  Voor wie het gemist heeft: https://www.met-k.com/2010/11/06/7-days-o

 2. Tancha avatar
  Tancha

  RT @metkcom: Voor wie het gemist heeft: https://www.met-k.com/2010/11/06/7-days-o

 3. To Do. « met-k.com

  […] beantwoorden. 2. iMovie onder de knie krijgen en online zetten. 3. Bijeenkomst (mede) regelen voor 7 Days of Inspiration in Den Haag. 4. Vanille/chocolade cake bakken. 5. Verder werken aan boekidee. 6. Blogcursus Tekst & […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten