Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

7di4kids gaat los! Een oproep:

7 Days of Inspiration heeft in Den Haag ook een afdeling 7di4kids. Van maandag 28 februari t/m zondag 6 maart 2011 gaan de volwassenen sowieso proberen de ideeen die zij hebben om Nederland een beetje beter te maken, of mooier of simpeler, zonder geld, uit te voeren.

Maar ook kinderen in heel Nederland hebben goede ideeen! Als jij een idee hebt, vertel het aan je vader of moeder, of BSO juf of de meneer in jouw klas, of bespreek ze met je vrienden. Misschien kun jij je idee wel tekenen, verven, fotograferen of uitleggen in een video of verhaal. Misschien vind jij dat er in jouw buurt te weinig gedaan wordt om kinderen buiten te laten spelen of misschien willen er vrienden in je straat ook in een dansschool dansen maar is het te duur. Misschien heb jij ideeen om zonder geld toch oplossingen te bedenken voor problemen. Heb jij een goed idee, wil jij meedoen met 7di4kids? Mail je idee naar 7di070@gmail.com en stuur deze video door naar al je klasgenoten, hyvesvrienden en iedereen die mee kan denken en helpen!

Wie weet is je idee zo kicken dat we een team kunnen vormen!

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten