Partij voor de vogels.

Vorig jaar zeulden we een kerstboom naar huis onder het mom, je moet ook eens kerst vieren zoals heel Nederland dat doet. Ik geloof dat ik een nuchtere ben en heb weinig met kerst en kersttradities omdat het te snel verplichtingen met zich meebrengt. Voor je het weet zit je weer af te spreken wat en wanneer wat moet omdat het bij kerst hoort, en voelt de een zich weer benadeelt of moeten tradities doorgang vinden omdat het altijd zo gaat. De sfeer rondom kerst vind ik verder geweldig. Ik bedoel dan de verlichting binnen en buiten en lekker eten. [Wie het kerstboomverhaal wil lezen check hier.]

IMG_0600

Omdat het ging sneeuwen en het giga koud werd kochten we een geval met nootjes (hoe heet dat?) om ergens in de tuin te hangen. Nu hebben we geen tuin maar wel een balkon dus hingen we het dinsdag aan de railing. Vanochtend werd ik wakker van allerlei geluiden. Toen ik in de woonkamer stond zag ik een hele meut duiven en merels op het balkon. Een bolletje was al weggepikt. Het doet goed de dieren in deze kou te helpen. Ben alleen bang dat de buurvrouw op enig moment aan de deurbel rinkelt …

Anyhoo,

2 reacties op “Partij voor de vogels.”

  1. Partij Voor de Vogels is een PVV die me meer aanspreekt dan die andere. Die mogen wat mij betreft opvliegen…

  2. inmiddels is alles weg en hangt er een soort rare groene panty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten