Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Achter de schermen bij in de schaduw van het nieuws.

Deel 2.

We besloten niet langer te gaan blauwbekken op een koud station maar een hapje te gaan eten en erna terug te wandelen glibberen naar het station en eens zien of de treinen dan wel naar Amsterdam zouden rijden. Borden waren nog steeds van slag, men liep nog steeds ontredderd rond en informatie vragen lukte niet. Er was immers nog steeds geen NS personeel om mensen in iedergeval gerust te stellen. ‘Ik heb expres geen internet op mijn mobiel, maar het wordt bijna noodzaak als je veel met OV reist.’ zei ik nog. Online heb je namelijk veel sneller je informatie en effectievere hulp. We belden naar de KRO redactie. De KRO redactie besloot een taxi te regelen. Hartstikke fijn!

IMG_0612

In een smaakvolle kantine kregen we uitleg over de gang van zaken, dronken een kop koffie, zagen we Boris voorbij wandelen in een sjiek pak en moest ik door al die kou en koffie steeds naar beneden wandelen naar het toilet. Er werden stoelen uit de studio gezet. ‘Dat waren de mensen die ook via trein moesten komen’ grapte ik nog. Marco kreeg een zendertje, ik moest plaatsnemen achter een paal en binnen no-time begon de live uitzending. … –>


3 reacties op “Achter de schermen bij in de schaduw van het nieuws.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten