Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

‘Wat wil je graag hebben voor je verjaardag?’ een welbekende vraag die mensen stellen. Meestal haal ik mijn schouders op, ik heb al zoveel. Ik gaf dit jaar wel een lijstje door maar dat waren dezelfde dingen als misschien vorig jaar en het jaar ervoor. Geef me een boek, kaarsen, een bosje bloemen of andersoortige bon en ik ben tevreden. Toch vroeg ik dit jaar ook zelfgemaakte dingen.

Dat mijn moeder vanavond op visite komt, herstellende van borstkanker, dat is een groot cadeau. Dat we vanmiddag P. ophalen van school en meenemen naar huis is een groot cadeau. Dat we met mijn familie thuis aan de grote tafel zullen eten is een groot cadeau.

En dan ga ik nu even stevig aan de koffie en cheesecake.


Eén reactie op “Kosteloos.”

  1. Ha, gefeliciteerd!

    Ja, dat merkte ik laatst ook al, dat het vooral de aandacht van je vrienden en familie is die het meest waardevol wordt op die dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten