Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

9. Wat inspireert jou?

Voor iedereen is het moment van ideeën verzinnen een ander moment. Voor de een is dat een gesprek, voor de ander het alleen zijn of bladeren in een tijdschrift. Het kunnen dromen zijn of woorden die je leest, een voorstelling die je ziet of kleurencombinaties.

Voor mij is het vaak een combinatie van dingen. Wat ik heb geleerd van het bloggen vooral is overal kansen zien. Ik kan bij wijze van overal over bloggen omdat ik elke dag wel iets zie of meemaak wat een verhaal waard is. Ik weet zeker dat het voor anderen ook geldt, alleen blog ik (en jij) niet over alles en iedereen. Je maakt daar een keuze uit.

In de supermarkt, onderweg, bij de tandarts, voor en na een (werk)afspraak, in voorbereiding op, tijdens een congres, workshop of presentatie, op een vrije dag, uurtje factuurtje, belmomenten, verveelmomenten en ook nog vermoeide- en druktemomenten, er valt over alles en nog wat te schrijven. Oren en ogen openhouden, dat werkt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten