Karin Ramaker.


Opening 7DI4KIDS FOTO EXPO!

Kinderen exposeren foto's in Theater aan het Spui

De kinderen van groep 7 van Basisschool de Oase doen mee aan 7 Days of Inspiration for Kids en exposeren vanaf 12.00 vandaag hun eigen foto’s in de foyer van Theater aan het Spui in. Van woensdag 2 maart tot en met zondag 6 maart worden de foto’s getoond die zij de afgelopen weken maakten van hun eigen omgeving. De expositie is onderdeel van het landelijke initiatief 7 Days of Inspiration; in één week krijgt Nederland een upgrade. In de week van 28 februari tot 6 maart zullen de resultaten van al die gebundelde energie zichtbaar worden door heel Nederland. In 6 dagen stampen we de initiatieven uit de grond. Op de zevende dag is het feest! dan vieren we het schitterende resultaat van de 6 voorgaande dagen: maatschappelijke initiatieven die er toe doen en die blijvend waarde hebben gebracht.

Expositie 7di4kids

In samenwerking met Project10101010 heeft de organisatie van 7 Days of Inspiration for Kids (7di4kids) op De Oase aan 10-jarigen gevraagd de wereld om hen heen vast te leggen. De kinderen hebben vanuit hun eigen perspectief hun leefomgeving gefotografeerd. Niet met een hedendaagse, digitale camera, maar met de door Kodak ter beschikking gestelde analoge camera’s. Wat er precies is vastgelegd is dus nog een verrassing! Op de tentoonstelling in Theater aan het Spui wordt duidelijk welke foto’s door 7 Days of Inspiration uitgekozen zijn. Dit is een uitgewerkt idee naar het concept en de visie van project10101010.com

De tentoonstelling wordt door Karin Ramaker en Arthur van de Graaf (projectleiders 7di4kids) officieel geopend op woensdag 2 maart om 12 uur. Uiteraard zijn de fotografen bij de opening aanwezig. De foto’s zijn dan te zien tot en met zondag 6 maart.

7 Days of Inspiration

7 Days of Inspiration for Kids is onderdeel van het landelijk initiatief 7 Days of Inspiration. Van maandag 28 februari tot en met 6 maart zullen in 15 steden activiteiten georganiseerd worden die ervoor zorgen dat Nederland in één week een upgrade krijgt. Door gebruik te maken van de vrijwillige inzet van mensen en bedrijven worden krachten gebundeld. 7 Days of Inspiration tilt Nederland naar een hoger maatschappelijk niveau. Knopen worden doorgehakt of ontward, nieuwe manieren van samenwerken tot stand gebracht, klussen opgeknapt die velen niet voor mogelijk hadden gehouden, mensen en organisaties wordt een helpende hand geboden. Het stukje Nederland dat we gezamenlijk onder handen nemen door concrete activiteiten, is na de week van 28 februari tot en met 6 maart 2011 langdurig mooier voor mens, maatschappij en milieu. De activiteiten hebben voortplantingskracht en zelfhelend vermogen. De uitdaging is om 7 Days of Inspiration alleen op basis van sociale overwaarde te realiseren. Alle inbreng is van, voor en door iedereen zonder tegenprestatie.

(photo made by: Maurits Burgers.)

Published by


Reacties

 1. metkcom avatar
  metkcom

  Check: https://www.met-k.com/2011/03/02/opening-… Vandaag Opening 7DI4KIDS Foto Expo! #7di #7di4kids #7di070

 2. Marjoleinvbm avatar
  Marjoleinvbm

  RT @metkcom: Check: https://www.met-k.com/2011/03/02/opening-… Vandaag Opening 7DI4KIDS Foto Expo! #7di #7di4kids #7di070

 3. oscardegrave avatar
  oscardegrave

  RT @metkcom: Check: https://www.met-k.com/2011/03/02/opening-… Vandaag Opening 7DI4KIDS Foto Expo! #7di #7di4kids #7di070

 4. birgittwit avatar
  birgittwit

  RT @metkcom: Check: https://www.met-k.com/2011/03/02/opening-… Vandaag Opening 7DI4KIDS Foto Expo! #7di #7di4kids #7di070

 5. 10-jarigen van de Oase fotoexpo in Theater aan het Spui | Hofstijl – de bijzondere kant van Den Haag

  […] En dat allemaal via dankzij Karin […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten