Beetje dom.

Het was een beetje dom van me. Ik had vanochtend niet gecheckt op de ns-site voordat ik de deur uit ging. Dat doe ik normaliter wel altijd, maar ik was het deze keer vergeten. Zou je net zien; er reed een stoptrein niet. Ik moest overstappen en een sneltrein nemen naar eindbestemming. Ik had hierdoor een kwartier vertraging opgelopen.

IMG_0946

Doordat die ene trein uitviel stond ik wederom als een sardientje in het tussenstuk van de sneltrein. Tussen opgevouwen fietsen, enorme koffers en rugzakken en mensen die stonken. Toen een dame riep: ‘Kunnen jullie wat naar voren lopen?’ reageerden de sardientjes dan ook met een snauw: ‘Wat dacht u zelf?’

Published by


Reactie

  1. Marco Raaphorst avatar
    Marco Raaphorst

    :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten