Do not touch.

Waarom veranderen wij, mensen, steeds de tijd?

Kunsthal Rotterdam

Published by


Reacties

  1. Michael Minneboo avatar
    Michael Minneboo

    Economische reden volgens mij en het heeft iets met energie besparing te maken. Dus economische reden. Energie besparen is immers alleen interessant als het kostenbesparing is. Ik ben er zelf ook geen fan van die zomertijd. Ik hou van wintertijd. De klok in de slaapkamer hebben we overigens niet meer veranderd sinds de vorige zomertijd. Een halfjaar lang heb ik erbij stil moeten staan dat het eigenlijk een uurtje vroeger was dan de klok aangaf. Nu moet ik mezelf eraan herinneren dat de klok weer gelijk loopt. Kost een hoop energie ;)

  2. karin r. avatar
    karin r.

    @Michael Minneboo: het is voor de mens onnatuurlijk gewoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten