Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Een goeie off-day!

Het was alweer even geleden maar de datum was vastgezet op de dinsdag, gisteren dus, om in Utrecht te gaan shoppen en te gaan eten en vooral eens flink bij te praten. Er was een tijd dat we regelmatig afspraken maar omdat ik ging verhuizen werd dat iets lastiger. Soms is Utrecht echt het midden van een afstand, dus treinde ik gisteren daarheen.

off day!

En we hadden de perfecte dag uitgekozen! Wat was het mooi weer! De terrassen waren overvol maar wij konden nog net plaatsnemen en genieten van prachtweer en een portie bitterballen. Het doet een mens goed om een broer te hebben.


Eén reactie op “Een goeie off-day!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten