Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Vrije dag.

Vandaag heb ik een vrije dag. Als ik een vrije dag ‘neem’ plan ik leuke dingen. Ik wil zo min mogelijk werken.

Als zelfstandig ondernemer kom je er soms niet onderuit om een klein dingetje alsnog even na te kijken of af te handelen. Maar vandaag ben ik taakloos! Hoewel een fietstochtje naar de woningbouwvereniging er vanochtend helaas wel in zit. Er is teveel gebeurd de afgelopen dagen waardoor een praatje met een woningbouwverenigingmens me wel aanstaat.

Maar daarna heb ik een lunSdate, eindelijk weer eens, met stripheld Michael. Blogsgewijs gaan we ‘way back’. En ja, natuurlijk gaat het dan uiteindelijk weer over werk, maar onder het genot van een goede kop koffie en wat te eten.

Een update zal heus wel later verschijnen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten