Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Hart op straat!

Midden mei organiseer ik een heuse foto expositie plaats in Theater aan het Spui in Den Haag. Op en in het huisje van Herman, zullen toevallig gevonden harten te zien zijn. Zomaar gevonden op straat, onderweg, plotseling. Ooit een hart gevonden op straat of overal? Het maakt je blij. Het geeft hoop.

hart!

Wil jij je hart geven? Dat kan. Mail je gevonden hart naar metkarinatgmailpuntcom met vermelding van je naam. De namen zullen bij afdruk niet op de foto zelf staan maar op een lijst apart. Bedankt alvast voor je bijdrage!


Eén reactie op “Hart op straat!”

  1. Mijn harten post ik steeds op de hartopstraatflickr-groep, dus als je daar iets van me uit wil halen, dan kan dat :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten