2 jaar zelfstandig.

7 gedachtes over “2 jaar zelfstandig.”

  1. Blij om te lezen dat dat dus ook kan, het organisch laten groeien, dingen uitproberen en daaruit een rode draad halen, in plaats van de rode draad vaststellen en vervolgens daar krampachtig alles omheen organiseren. Ik merk dat ik daar wel mee worstel, na 2 maanden parttime zelfstandig ondernemerschap. Het sterkt me dat ik zie dan iemand als jij daar ook de tijd voor heeft genomen, en dat op een gegeven moment de puzzelstukjes in elkaar vallen… Mooi, om ze even terug te kijken op de afgelopen twee jaar. Ik hoop in 2013 daar ook zo op terug te kunnen blikken! :-)
  2. Was een gezellige bijeenkomst gisteren! Ook mooi om te lezen hoe je gaandeweg je weg wel vindt. Alles op zijn tijd. Leven buiten de kaders!
  3. @Michel; dank je wel!

    en Michael: het lijkt me zelfs logisch om het op die wijze te doen. toch?

  4. Gefeliciteerd! Merk zelf ook dat het organisch groeit bij mij. Afgelopen week had ik na maanden sudderen ineens mijn nieuwe weg helder voor ogen, dat ook meteen online gezet. Benieuwd waar jij en ik over een jaar staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>