Hart Op Straat. En in een theater.

“There are many things in life that will catch your eye, but only a few will catch your heart…pursue those.” — Michael Nolan.

Morgen is het zover. Ik heb morgen mijn doel bereikt. Soms heb je iets in je hoofd en het voelt helemaal goed maar de juiste middelen zijn er niet of onvoldoende. Soms wil je hart iets dolgraag maar moet je wachten. Je hebt alles keurig opgeborgen in je achterhoofd; de ideeën; alles wat je ermee wilt en waar je vol van zit, omdat het gevoel te overheersend is. Wat de kern raakt is het beste, ultieme beste, wat je achterna gaat.

happyvalentinesday :)

Morgenochtend hang ik alle hartenfoto’s op in Theater aan het Spui in Den Haag en zal een week blijven hangen voor iedereen om te aanschouwen. Veelal Haagse fotografen laten hun gevonden hart zien. Het is een bijzondere collectie foto’s. Het doet ‘iets’ met mensen als zij een hart vinden, bij toeval, op straat, in de koffie, op een sticker, op een kaartje, als graffiti op de muur.

Al zeg ik het zelf, ik ben enorm trots dat in 2006 een kauwgomhart op het asfalt de aanleiding is geweest voor enorm veel toegezonden harten van mensen uit heel Nederland. Bedankt daarvoor! En stuur je nieuwe harten naar de flickrgroep van hartopstraat.nl en verspreidt zo de positieve boodschap!

[Foto gemaakt door Mariëlle Ernst.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten