Een wat?

12 gedachtes over “Een wat?”

  1. Ooeh, nu kan iedereen uit de kast komen die ook al jaren een tatoeage wil. Ik ook, zei de gek. Geen idee nog wat en waar, maar kom mijn pijl vast ook keer tegen op het juiste moment.
  2. Welke tattoo had je ooit in dat Nijmeegse achterkamertje uitgekozen?
  3. @Sytske: ik wist wel al jaren dat ik een pijl wilde, alleen niet de plek. en ineens in dat museum zag ik een pijl die nog tien keer mooier was dan die ik zelf getekend had. de plek wist ik toen ook vrij snel. en ja, het komt een keer langs. op straat of overal. ;-)

    @Marcel: wat wil jij dan?

  4. Mooi is-ie! Ik loop ook te dubben en te wikken en te wegen, vooral over óf en zoja, wáár. Wat dan, dat weet ik zo ongeveer wel zeker.
  5. Mooie tatoeage… ik ben te laf om eens met mijn baas te gaan babbelen over mijn idee. Ik loop namelijk al heel lang met een idee rond, maar dan heb ik een zichtbare tatoeage (pols). Met mijn werk (administratie) is dat niet altijd even handig. Ik heb namelijk ook te maken met klanten enzo. Nou zei mijn collega laatst dat mijn baas er waarschijnlijk niet eens zo moeilijk over doet, maar tóch ben ik te laf om het te vragen. En ik moet het wel vragen want ik ben niet van plan om mijn baan kwijt te raken! hahaha maar ik wil zo graag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>