Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

En wat heb ik dan met pijlen. Naast het feit dat ik boogschutter ben van sterrenbeeld heeft die pijl een speciale betekenis. Zoals anderen dat hebben met cijfers of combinaties of met bepaalde vormen of woorden.

tattoo5

Een pijl wijst altijd een richting aan. Een pijl is doelgericht, strak, snel en soms impulsief. Een pijl raakt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten