Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Bespreking bij 330Live.

Soms borrelen ideeën zoals bier moet gisten. De goede ideeën blijven hangen, je hoeft ze niet op te schrijven omdat je bang bent ze te vergeten, zo leerde ik van Heide. De meeste ideeën ontstaan onder de douche, en soms ploppen ze als wijnkurken ineens open in je hoofd, terwijl je denkt, schrijft of iets leest.

met Gerard en Martijn om de tafel bij 330Live

Open staan voor ideeën werkt het beste als je energie hebt. Raak je uitgeput, ben je ineens zonder creativiteit. In ieder geval een stuk minder. De ideeën die blijven hangen zijn vaak de beste ideeën en juist die ideeën hebben kans van slagen.

Vanochtend was ik (met Raaphorst) even bij 330Live om met de heren een plan te bespreken dat in oktober ten uitvoering gebracht zal worden. Dat plannetje is ontzettend gaaf en leuk en iets wat voor de stad geweldig zou zijn. Meer kan ik er nog even niet over kwijt, maar ik beloof je, binnenkort hoor je en lees je er veel meer over! Het is iets met Fred. …


Eén reactie op “Bespreking bij 330Live.”

  1. om in de drank metaforen te blijven:
    goede ideeën rijpen als een goede Whiskey en verjaren niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten