Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Memorabel.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/metkcom/status/90769212783599616″]

,

5 reacties op “Memorabel.”

  1. oh, ik vergeet er helemaal bij te zetten dat ik heel hard moet onthouden dat ik, zodra het boek uitkom, ‘m wil bestellen… Als ik het vergeet; help je me dan even? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten