Verhuizen.

Het blijft iets geks, vind ik. Verhuizen. In mijn leven ben ik vier keer verhuisd en dat is niet schrikbarend veel. Er zijn mensen die veel vaker verhuisd zijn en sommige mensen zijn zelfs verhuisd naar het buitenland.

Toch heeft elke verhuizing impact. Je huis is je basis. Dat moet goed zijn. Je moet, als je thuiskomt, het gevoel hebben dat je thuiskomt. De muren gaan jouw adem ademen en je voetstappen zijn de muziek van de vloeren.

voorzichtig

Het ene huis is het andere niet. Het heeft herinneringen in behang, kleine krabbeltjes en nerven. Als het goed is heeft een huis de energie overgenomen van jouw leefbestaan. Je laat wat achter op het moment dat je de dozen inpakt en vertrekt.

Published by


Reacties

  1. Rianne avatar
    Rianne

    hihi ik ben ondertussen 10x verhuisd (in 20 jr) en inmiddels voel ik me al vrij snel ergens “thuis”. Het is zelfs zo erg dat ik bepaalde gebeurtenissen zo categoriseer in welk huis ik op dat moment woonde. In de zin van: “nee, dat was niet in 2009, want toen woonde ik daar en daar en waar jij hebt over hebt; toen woonde ik daar en daar.” Als je begrijpt wat ik bedoel ;-) Eigenlijk is het best erg ^^

  2. Ikke Online » Blog Archive » 319. Verhuizen

    […] Deze blog van Karin over verhuizen deed me deze blog schrijven. In haar blog vertelt ze o.a. het volgende: […] Toch heeft elke verhuizing impact. Je huis is je basis. Dat moet goed zijn. Je moet, als je thuiskomt, het gevoel hebben dat je thuiskomt. […] […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten