Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Hart Op Straat in de bibliotheek Delft.

Vanochtend liep ik bij de bibliotheek van Delft binnen. Ik was er nog nooit binnen geweest al was ik al meerdere malen langsgelopen. Een prachtige bieb; heel modern, strak maar wel gezellig.

Ik sprak met Linda Stam die me de expositieplek liet zien. Een geweldige plek! Terwijl ik de koffie vergat en druk aan het foto’s plakken was liepen er al wat mensen langs, op weg naar de eerste etage. In het voorbijgaan stopten ze een moment om eigenlijk weer door te lopen maar de foto’s lieten hen stilstaan.

‘Neem nog wat van je koffie!’ stelde Linda voor, en terwijl we kletsten over vervelende nieuwsberichten op televisie en waarom Hart Op Straat juist het tegenovergestelde vertegenwoordigt, spotte ik warempel een hart aan de rand van mijn koffiekop.

De rol van social media is cruciaal geweest voor dit project. Zonder mijn blog en de spontaan toegestuurde harten via email en daardoor de gestarte Flickrgroup was dit nooit zo groot gegroeid. Social media wordt snel gezien als staren naar een pc scherm maar er ontstaan echt veel initiatieven via social media die creatieve inslag hebben en positiviteit.

De foto expositie kun je een maand lang bekijken (tot en met 24-8) in de bibliotheek van Delft. Heb je zelf een hart gevonden en heb je het gefotografeerd? Stuur ‘m op (zie contactpagina) en ik zet het bij de andere harten. Heb je zelf een Flickraccount? Drop je hart dan in de groep!

Voorheen was Hart Op Straat te zien bij Theater aan het Spui en Bink36 in Den Haag. Heb jij als bieb, school of bedrijf plek voor deze expositie en wil je informatie? Mail me dan even of bel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten