Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Toevallig.

Vanmiddag moest ik in de bioscoop, voordat de film begon, even toiletteren. Toen ik mijn handen wilde wassen zag ik dat er een verfrommeld papiertje op de rand lag van de wastafel. Toen ik wat beter keek zag ik dit:

Sommige dingen krijg je cadeau.

Sommige dingen in je leven krijg je cadeau.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten