Mooiste uitzicht continues.

Pas geleden vroeg ik in de creativiteitsvraag wat je mooiste uitzicht was. Josephine schreef al over haar mooiste uitzicht en gisteren schreef ook Michael erover in zijn blog.

Mijn mooiste uitzicht is recht tegenover mijn voordeur. Het weiland verder weg richting Wassenaar lijkt op Brabant, waar ik vandaan kom. Hoewel ik verder geen heimwee heb naar het Brabantse land, heeft dat uitzicht wel iets speciaals voor mij. Het verandert ook steeds, dat uitzicht, en toch ook weer niet.

Bietje Brabant in Den Haag.

Wat is jouw mooiste uitzicht en waarom?

Published by


Reactie

  1. Peter avatar
    Peter

    Mijn mooiste uitzicht heb ik nu ook op mijn blog gezet:
    http://www.petepel.nl/2011/08/06/mijn-mooiste-uitzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten