Oldskool.

Gisteren liep ik ‘s morgens in de vroege stilte naar het station. Met m’n blik gericht op de donkere lucht met de afnemende maan en de vele sterren en kleine flikkerlichtjes van vliegtuigen struikelde ik zo over een parkeerhendel die overeind stond.

21 oktober 2005.

Published by


Reactie

  1. smiley avatar
    smiley

    Ai, Pijnlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten