Hoe kleur je de wereld?

Veel mensen vinden het maar niks, al die stickers, streetart en graffitti op de muren. Toegegeven, op sommige gebouwen, zoals hele oude gebouwen, of treinen vind ik het minder. Maar er zijn zoveel mooie, onverwachte en speciale dingen die ergens door wildvreemden geplaatst zijn, dat het bijna kleine cadeautjes zijn als je ze ontdekt!

poppetje.

Zie hier, hier, en ook hier!


Reactie

  1. Roel Wijnants avatar
    Roel Wijnants

    Sommige vondsten zijn HART veroverend :-)))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten