Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Mijn mooiste uitzicht, nog een keer.

Peter haakte ook aan. En er volgden bij andere blogs delen twee waarbij ik ook weer dacht aan prachtige beelden van een vakantie in Portugal. In Sagres, het meest zuidelijkste puntje van Europa, op een hoge rots, stond ik naar de oneindigheid te staren.

In principe hoef je misschien niet ver te reizen om mooie uitzichten te zien. …


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten