Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Rust en stilte.

Een soort retraite maar dan anders. Stel je voor dat je alleen maar je eigen oren hoorde suizen en je verder geen enkel geluid tot je nam? Stel dat je ‘s morgens opstond met complete stilte behalve het geluid van de natuur.

afsluitdijk!

Stel dat je aan een meer stond met de meest prachtige zonsondergang die je wensen kon. Die als een vuurbal zo langzaam het water inzakte dat je even vergat te knipperen met je ogen en omdat je even knipperde met je ogen niet zag dat ie al weg was. …


6 reacties op “Rust en stilte.”

  1. Vaak realiseer je je pas hoeveel geluid er voortdurend om je heen is als je de stilte hoort.

  2. Denk dat ik na een paar dagen gillend gek zou worden. Heb juist mensen om mij heen nodig voor inspiratie en als klankbord. Maar een paar dagen ultieme rust? Ja, lijkt me wel wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten