Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Je kunt overal over schrijven.

De creatieven onder ons zullen het beamen. Je kunt in principe overal over schrijven. De inspiratie is om je heen, in je neusgaten, boven en onder je.

Zo was ik erg vroeg op vanmorgen. Er zijn momenten dat je wakker wordt ‘s morgens en niet meer weet of het nu zondag of maandag is, of vrijdag of zaterdag. Toen ik nog een vaste baan had baalde ik als een stekker als ik me vergist had en het vrijdag was in plaats van zaterdag. Ook vervelend is opstaan in het donker. Vanochtend was ik even dubbel in de war toen de vogeltjes van de lichtwekker begonnen te tjilpen.

Ik bekeek de donkerblauwe en antracietkleurige lucht tussen de luxaflex door. Ik fronste mijn wenkbrauwen. Hoe laat was het eigenlijk? Het voelde als minstens vijf uur. Middenin de nacht dus. Het bleek ruim een uur later te zijn. Met een zucht duwde ik mezelf uit bed.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten