Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Rampspoed.

rampspoed
1) Calamiteit 2) Cataclysme 3) Catastrofe 4) Ellende 5) Jammer 6) Malheur 7) Misère 8 ) Moeilijkheden 9) Nacht 10) Noodlot 11) Ongeluk 12) Onheil 13) Onspoed 14) Pech 15) Ramp

Het nadeel van risico nemen is dat het niet loopt zoals je zou willen dat het loopt of dat je erachter komt dat het maar beter zou zijn dat je je gevoel gevolgd had en er vroegtijdig mee gekapt was. Soms leg je dat gevoel weg of gooi je het over je schouder en hoopt (tegen beter weten in) dat het wel mee zal vallen.

Wat doe je als je energie, tijd, inzet, creativiteit en goede bedoeling niet uitpakt zoals je had gedacht? Wat doe je als je creaties of werkzaamheden niet het juist beoogde doel vertegenwoordigen en het niet je trots kan wegdragen?

Deze week ga ik eens heel goed nadenken over een project wat niet geworden is wat ik dacht dat het zou zijn. …


Eén reactie op “Rampspoed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten